Безплатна изработка на сайт

Повече щастие има в даването, отколкото в получаването.“ (Деяния 20:35)
Здравей, колега мечтател!
Затегнете коланите, защото това, което ще ви кажа, може да звучи като еднорог, който предлага уроци по скейтборд - невероятно, но толкова реално!

Подгответе се за обрат в сюжета: предлагаме ви да създадете свое собствено парче интернет напълно безплатно!
Преди да сте си помислили, че сме полудяхме, ето каква е истината: тази оферта е толкова ексклузивна, колкото намирането на място за паркиране в претъпкания мол по време на празниците.

Само 5 щастливци на месец могат да пътуват с нас във влака за безплатни уебсайтове. Ние сме много придирчиви, знаете ли?
15
години бизнес
опит
6
години помагаме на
други
бизнеси

Имаме училище за разработка на уебсайтове. И познайте какво? Нашите току-що завършили ученици искат да докажат уменията си, като изработят уебсайтове за вас, като част от последните си изпити. И повярвайте ни, те не просто се занимават с дигитални изкуства - те владеят творчеството като професионалисти.

А споменахме ли, че тези дипломанти са по-запознати с убийствения дизайн на уебсайтове от 80% от уеб гурутата в България? Не се шегуваме, имаме информация за уеб авторитета.

А сега се пригответе за обрат в сюжета: съдбата на вашия безплатен уебсайт е във вашите ръце. Вие сте режисьорът, вдъхновителят на неговата съдба. Изпъквайте с него, настройвайте го, по дяволите, дори се занимавайте с фрийстайл с него - това е вашето платно за завладяване.

Но почакайте, има уловка - като всички най-добри неща в живота.

Това пътуване с вълшебно килимче в разработването на уебсайтове не е за всеки. Ако имате джобове, по-дълбоки от Гранд Каньон, и склонност към първокласна изработка на сайтове, това не е вашият билет за страната на чудесата в уеб света. Ако това сте вие, браво! Похарчете пари, спестете време - ние сваляме шапка на вашата практичност.
Но защо правим това?
Страхотен въпрос, нека веднага развенчаем магията.

А сега да преминем към същността на въпроса. Каква е наша идея с този безплатен уебсайт?

  • Ярослав

    То е като космическо подреждане за начинаещите предприемачи. Представете си следното: имате идея, стремеж, но бюджетът трудно ви стига. Точно тук нахлуваме ние, с развяващи се пелерини, за да ви помогнем да вдъхнете живот на вашето дете.

  • Олга

    Ние сме вярващи, мечтатели и създатели на добро настроение. Когато ви помагаме, ние не просто засаждаме семе - ние отглеждаме градина на благодарността. Вашите усмивки са дъждът, който поддържа цветята ни разцъфнали, разбира се, метафорично казано.

Как се появи тази идея
Previous Example / Next Example
Разказ за един приятел на име Боби и сагата за борбата му да завладее онлайн царството.

Едно момче започна бизнес преди 2 години. Да го наречем Боби. Боби си поръча уебсайт от една фирма за 1000 лева, започна да рекламира на него, но в продължение на 2 месеца нямаше поръчки. А той похарчи много пари за реклама.

Мой приятел ме помоли да се срещна с Боби и да му дам съвет. Но когато видях сайта му, разбрах, че съветите там няма да помогнат. Всичко трябваше да се промени драстично. Но все пак дадох няколко съвета какво да се добави и промени в сайта.

Разработчикът на сайта беше скептично настроен (което можеше да се очаква), но Боби разбра, че познавам бизнеса, и ме попита колко ще ми струва направата на сайта.

Отговорих, че работата по създаването на нов готин сайт и разработването му ще струва 6650 лева. Да, това не е стандартна сума, но тя дойде от изчислението на това, което ще е необходимо, за да победим конкуренцията.

Боби искаше да участва, но джобът му не беше съгласен. Боби не разполагаше с толкова пари, но ми каза, че е готов. На следващия ден отишъл да продаде два iPhone-а от последните модели - своя и на съпругата си.

Затова го спрях и му поверих малка първоначална такса и му направих уебсайт. С който в крайна сметка той стана един от лидерите на пазара и започна да грабва за 4 месеца поръчки на нивото на тези, които са на пазара от повече от 10 години.

А Боби ми плати изцяло след това за цялата ми работа и най-важното - бях щастлив, че съм помогнал на човека да реализира идеята си.

И поуката от историята?

И сега знам, че има много момчета като Боби. И ако вие сте един от тях, ние сме готови да ви помогнем.

Но нека изчистим въздуха.

Ние не призоваваме джина на безплатните услуги. Това не е ситуация от типа "опитай и забрави".

Предупреждавам ви. Ако просто сте почитатели на безплатните неща и си мислите, че ех, ще пробвам, независимо дали работи, или не, няма проблем. Така или иначе няма да платя нищо.

Не, това не е начинът, по който работи. Трябва да сте сериозни по отношение на развитието на вашия сайт и бизнес в бъдеще.

И като гаранция за такова настроение - ще ви помоля да платите за хостинга на сайта за една година напред.

Да, закупуването на домейн и хостинг - това е ваш разход.

Жена ми все още не ми позволява да правя такива подаръци.

Да, и нашите начинаещи дизайнери, които ще правят вашия сайт, трябва да са сигурни, че работата им няма да изчезне соед един месец и ще могат да я покажат като портфолио на бъдещите си клиенти. Така че те ще се постараят много, когато правят вашия сайт. От това зависи бъдещата им кариера.

Така че, ако сте готови, отговорете на няколко въпроса по-долу и след това ще се свържем с вас.

Отговорете на няколко въпроса, за да използвате безплатната услуга за разработка на сайт

Страхотно! Остава една стъпка и ние ще разгледаме вашата кандидатура!

Например, може да привлича трафик от Google или Facebook. Или е просто сайт с информация за клиенти или друго
Дай ни цифрите си, приятелю! Пуснете телефонния си номер с Viber, WhatsApp или Telegram. Ще ви пингнем с дизайнерски лакомства, които ще накарат сърцето ви да затанцува щастливо!