Без предплащане

Гарантирано първите позиции
Защита от скликване и ботове

Минимална цена на клик

Реклами
в Гугъл

Включването на "Go" в Google Ads!
Готови ли сте да се гмурнете в дивия свят на онлайн рекламата?

Затегнете коланите, защото скоро ще разгърнем магията на Google Ads, която ще накара конкурентите ви да направят двоен удар, а бизнесът ви да се изстреля като ракета на Red Bull.
Слушайте, защото ще превърнем обикновените ви реклами в онлайн рокзвезди. Мислете за Google Ads като за своя лична сцена, а вие сте суперзвездата с прожектор върху вашата марка. Време е да заблестиш, бейби!
15
години бизнес
опит
6
години помагаме на
други
бизнеси

Рекламирайте в Гугъл като професионалист!

 • Ярослав

  Оферирането може да звучи като игра на покер с високи залози, но ние сме тук, за да бъдем вашите съюзници в броенето на карти и блъфирането. Ще ви помогнем да направите стратегически предложения, за да сте сигурни, че харчите там, където е важно, и пестите там, където има смисъл. Джакпот!

 • Олга

  Мислете за ключовите думи като за тайния си код към сърцето на Google. Ние ще използваме нашите вълшебни думи, за да намерим онези очарователни ключови думи, които ще накарат рекламите ви да се появяват, когато и където е най-важно. Абракадабра, видимост!

Освободете професионалистите

Защо да се доверяваш на непрофесионалисти за рекламите в Google е като да използваш тостер като машина на времето
Слушайте, смели бизнес воини! Предстои ни да разплетем една история, която е отчасти поучителна история, отчасти научнофантастичен филм.

Представете си това: използване на тостер за пътуване във времето. Звучи нелепо, нали? Е, както и да се доверявате на непрофесионалисти да настройват рекламите ви в Google. Затегнете коланите, защото се гмуркаме в паралелната вселена на грешния дигитален маркетинг.

1. Непрофесионалисти: Бермудският триъгълник на рекламите:
Представете си Бермудски триъгълник, в който рекламният ви бюджет изчезва по-бързо от шоколад на детско парти. Непрофесионалистите може и да ви обещаят луната, но ще ви оставят да плувате в море от пропилени долари, без да виждате спасителен сал.

2. Нечестивият съюз: Непрофесионалисти и ключови думи:
Непрофесионалистите и ключовите думи са като две котки в един чувал - всичко е непредсказуемо, разхвърляно и никой не знае накъде отива. Да им се доверявате, че ще изберат правилните ключови думи, е все едно да очаквате котката ви да напише Шекспир на клавиатурата ви. Предупреждение за спойлер: това не се случва.

3. Наддаване: Повече от игра на покер:
Оферирането в Google Ads е като покер - нуждаете се от покер лице и стратегия. Непрофесионалистите могат да играят играта "Познай офертата" и да се чудят дали правят залози, или просто хвърлят зарове.

4. Дилеми, свързани с данните, и диаграмата на Бермудския пай:
Ах, данните - кутията на Пандора в цифровия свят. Непрофесионалистите ще ви подадат кръгова диаграма, която изглежда така, сякаш е била изпечена в Бермудския триъгълник. Може да е сладка на вкус, но скоро ще разберете, че й липсват важни съставки като точност и релевантност.

Защо се нуждаете от пътуващ във времето тостер (наричан още професионалист):

Представете си тостер, който пътува във времето. Готино, нали? Но дали наистина бихте му се доверили да ви отведе в миналото или бъдещето? Точно както бихте разчитали на истинска машина на времето, доверете настройките на Google Ads на професионалисти, които са овладели изкуството на рекламната алхимия.

Защо ние сме вашите джедаи на Google Ads:

Ние не сме просто професионалисти, ние сме Оби-Уан Кеноби от галактиката на Google Ads. Със светлинни мечове (добре де, инструменти) в ръка, ние ще прорязваме дигиталния хаос и ще ви водим към рекламен успех. Виждали сме всичко - от Дарт Вейдър на лошите ключови думи до щурмоваците на пропилените бюджети.

Заключение:

И така, колеги приключенци, поуката от нашата приказка за пътуващия във времето тостер е ясна: да се доверите на непрофесионалисти в Google Ads е като да играете на Дженга с небостъргачи - това е рецепта за катастрофа.

Ние сме тук, за да бъдем вашите рекламни съюзници, командири на ключови думи и магьосници на бюджета. Присъединете се към нас в това дигитално пътешествие и нека създадем реклами, които не просто блестят - те са свръхнови. Кажете "не" на Бермудския триъгълник и кажете "да" на шампионите на Google Ads. Съдбата на вашия бизнес ви очаква!

Безплатна консултация

Разкрийте тайните на вселената (е, почти) и получете елегантни отговори на горещи въпроси само за 5 минути.
Оставете телефонния си номер и Ярослав Майданович ще ви се обади лично

Бюджетиране

 • Ярослав

  Притеснявате се, че бюджетът ви ще се разпилее като студеното кафе от снощи? Не се страхувайте! Ние сме като финансовите магьосници на Google Ads, които се грижат всяка стотинка да бъде разумно похарчено, за да получите повече пари за рекламата си.

 • Олга

  Представете си парти, на което най-готините гости са данните и прозренията. Ние ще организираме празненство с числа и графики, на което ще ви покажем какво работи безотказно и какво се нуждае от малко повече блясък. Решенията, базирани на данни, никога не са изглеждали толкова добре!

Как работиме
1

Събираме семантика и изчисляваме бюджета

2

Съставяме текстове на реклами и създаваме рекламни кампании

3

Пускаме реклами и ежедневно следим статистиката на рекламната кампания

4

За да увеличим конверсиите, правим корекции и се борим за по-ниска цена на клик

Безплатна консултация

Помахайте сбогом на гледането на часовника и кажете здравей на 5-минутното чудо – където ще получите професионални отговори по-бързо от кофеинова катерица на ролкови кънки!

Оставете телефонния си номер и Ярослав Майданович ще ви се обади лично

Защо не трябва да настройвате реклами сами

 • Ярослав

  Разбира се, можете да се гмурнете в света на Google Ads сами, но защо да действате самостоятелно, когато можем да ви бъдем втори пилоти? Ние ще се ориентираме в сложните ситуации, ще избегнем дигиталните бури и ще се погрижим рекламите ви да се издигнат като орел - а може би и по-високо.

 • Олга

  И така, ако сте готови да дадете на бизнеса си цифровата светлина, която заслужава, ако сте готови да накарате марката си да заблести като свръхнова в галактиката на Google, тогава седнете, партньор! Нека създадем няколко реклами в Google, които ще накарат интернет да полудее по вашата страхотност. Свържете се с нас още днес и нека започнем това рекламно парти!

Колко струва
Опциите
Google Adwords

Настройка на кампанията

500 Лв

Брой ключови думи при настройка

До 500 ключови думи

Срок на създаване и настройки

1-3 дни

Управление на кампания 1 месец

от 200 Лева