През 2023 г. SEO работи по нови правила!

Освежете вашата SEO стратегия за 2023 г.: Оставете старите методи зад гърба си.

Загрейте се за новата ера на цифровия маркетинг! Открийте защо традиционните методи за SEO губят своята ефективност и научете се как съвременните стратегии формират успеха през 2023 г.
SEO е пътуване, а пътят се променя. Прескочете стагнацията, предизвикана от остарелите методи, и завийте към техниките, които ще повишат видимостта и рейтинга на вашия сайт през 2023 г
15
години бизнес
опит
6
години помагаме на
други
бизнеси

Резултати
От нашата работа

 • Ярослав

  В SEO имат значение само резултатите. Затова веднага ще ви покажем 3 наши сайта, чиито собственици са вложили средства за SEO

 • Олга
  kurtenesofia.com

  В този проект собственикът вложи пари, за да неговият сайт е на първите позиции за една от най-често търсени думи - "къртене на баня". За една година го вдигнахме на първо място, но след това собственикът на сайта спря да инвестира в развитие и вече шест месеца стабилно държи топ 5

  kurteneplus.com

  Собственикът на този сайт даде задача да го доведем до топ 3 за следните думи - "къртене на баня" и "къртене на стени" - за шест месеца го доведохме до топ 5. Още малко време и ще има топ 3. Имайте предвид, че в тази ниша сме битка с гиганти, които са в топ 5 от 10 години и никой преди нас не успя да ги надвие.


  alfa-asfalt.com

  Този проект е сравнително млад, само 1 месец откакто започнахме да работиме с него, но за много ключови думи вече е на втора страница в Google. Можете да проверите сами. Собственикът на този сайт даде задача с всякакви средства и пари да го доведем до топ 3. И най-много след шест месеца ще можете да го видите на първите места за всички ключови думи.

Безплатна консултация

Разкрийте тайните на вселената (е, почти) и получете елегантни отговори на горещи въпроси само за 5 минути.
Оставете телефонния си номер и Ярослав Майданович ще ви се обади лично

Преобразуване на SEO в 2023 г. Избягване на капана на неефективните традиционни методи

 • Ярослав

  Средата за SEO се развива с бързи темпове. Не оставайте в задната част с остарелите методи. Научете как да се адаптирате и да процъфтявате в постоянно променящия се свят на оптимизацията за търсачки.

 • Олга

  Това, което работеше вчера, не работи днес. Правилата за SEO се пренаписват. Попрощавайте се със старите правила и открийте революционните тактики, които доминират цифровата среда през 2023 г. Възстановяването на вашия сайт започва тук.

Променящото се лице на SEO

Защо старите методи за продвижение вече не са ефективни
Знаете ли какъв единственият постоянен фактор в епохата на цифровото маркетингово развитие? Това е промяната.

В свят, в който търсачките продължават да се развиват и алгоритмите им стават все по-интелигентни, старите методи за SEO (оптимизация за търсачки) вече не могат да гарантират същия успех, който предоставяха преди.

Стагнацията на Старите Методи:
Минават времена, когато ключеви думи и масово създаване на линкове бяха достатъчни за да подобрите позициите на вашия уебсайт в резултатите от търсачките. Днес тези методи са засегнати от обратната сила на промяната - покачващите се стандарти за качество и релевантност, които търсачките изискват.

Алгоритмични Промени:
Търсачките като Google постоянно внасят промени в своите алгоритми с цел да предоставят на потребителите по-добро и съответстващо на тяхната интенция съдържание. Това означава, че старите методи, които се фокусират само върху определени аспекти на SEO, вече не са достатъчни, за да се запази видимостта на уебсайт.

Важността на Качественото Съдържание:
В днешния контекст на SEO, качественото съдържание заема централно място. Търсачките ценят информацията, която отговаря на нуждите и интересите на потребителите. Старите методи за пълнене с ключови думи и неконтролирано създаване на съдържание вече не само не помагат, но могат дори да навредят на репутацията на уебсайта ви.

Растящата Конкуренция:
С разрастването на онлайн присъствие и нарастващата конкуренция, вече не става с използване на общи методи да се издигнете над другите. Диференциацията и уникалното съдържание са от ключово значение за изграждане на авторитет и траен успех.

Интеграция на Социалните Медии и Потребителските Отзиви:
Търсачките все повече отделят внимание на социалните медии и потребителските отзиви при оценката на уебсайтовете. Старите методи не обхващат този аспект на SEO, което може да доведе до загуба на видимост.

Взаимодействие и Енгейджмънт:
Създаването на връзки с потребителите и генерирането на ангажимент стават все по-важни за SEO. Старите методи се оказват неефективни при изграждане на дългосрочни и взаимодействащи отношения с вашата аудитория.

В заключение, успешното SEO изисква постоянно приспособление и иновации. Старите методи, които са изградили основите на SEO, се нуждаят от преследване на модерни подходи и стратегии.

Все повече и повече, SEO става за познавачи, които са готови да се адаптират към промените и да интегрират в своите усилия взаимодействие с потребителите и качествено съдържание.

Доказан
Възвръщаем Резултат

 • Ярослав

  Нашите SEO усилия не стават само за увеличаване на трафика - те се отразяват и на вашата печалба. Горди сме с усещането за възвръщаемост, която нашите клиенти изпитват. Като подобряваме позициите ви в резултатите от търсачките, насочваме качествени потенциални клиенти към вашия уебсайт, което води до увеличение на конверсиите и приходите.

 • Олга

  Вярваме в открито и прозрачно партньорство. През целия процес на оптимизация, предоставяме редовни обновления и доклади, които ви информират за напредъка, който правим. Нашите клиенти ценят нашата ангажираност към яснотата и комуникацията.

Безплатна консултация

Помахайте сбогом на гледането на часовника и кажете здравей на 5-минутното чудо – където ще получите професионални отговори по-бързо от кофеинова катерица на ролкови кънки!

Оставете телефонния си номер и Ярослав Майданович ще ви се обади лично

Цената на Успешната SEO Оптимизация

Какво Влияе на Цената и Защо Струва Си?
Този въпрос често се задава, но отговорът зависи от множество фактори. SEO оптимизацията не е стандартна услуга с фиксирана цена. Тя е персонализиран процес, който зависи от уникалните нужди и цели на вашия уебсайт.

Какво Влияе на Цената на SEO Оптимизация?

 1. Обхватът на Работа: Големият обхват на работа включващ анализ, ключови думи, съдържание, линк билдинг и технически оптимизации може да повлияе на цената.
 2. Конкурентността на Нишата: В конкурентни ниши, където множество уебсайтове се състезават за внимание, може да се изисква повече усилия, за да се постигне видимост.
 3. Състоянието на Уебсайта: Ако уебсайтът ви има технически проблеми, които трябва да бъдат отстранени, това може да влияе на времето и усилията за оптимизация.
 4. Целите и Очакванията Ви: Вашият бюджет и целите за растеж ще определят какъв обем работа ще бъде необходим за постигане на резултати.

Защо Струва Си?

 1. Дългосрочни Резултати: Всеки вложен лев в SEO оптимизация се изплаща дългосрочно. Когато уебсайтът ви се появи на първа страница на търсачките, този органичен трафик може да ви донесе клиенти през много месеци и дори години.
 2. Качествено Трафика: SEO насочва потребители, които са активно заинтересовани от вашата продукция или услуга, което прави този вид трафик по-ценен и вероятността за конверсия - по-голяма.
 3. Изграждане на Авторитет: Процесът на SEO оптимизация съдейства за изграждане на авторитет на вашата марка и уебсайт, което допринася за дългосрочното развитие.
 4. Съотношение Между Цена и Резултат: В сравнение с други видове маркетинг, SEO обикновено предоставя едно от най-добрите съотношения между инвестиция и възвръщаемост.

В Индивидуален Ред:

Тъй като всеки бизнес е уникален, цената на SEO оптимизация може да варира значително. За да получите точна цена и индивидуална оценка, свържете се с нас. Ние с удоволствие ще анализираме вашето положение и цели и ще ви предложим персонализирано решение, което да допринесе за успеха на вашия уебсайт и бизнес.

Персонализирани Стратегии за Вашия Бизнес

 • Ярослав

  Ние не вярваме в универсални подходи. Нашият екип отделя време, за да разбере вашите уникални бизнес цели, целевата аудитория и индустриалния контекст. Това ни позволява да разработим персонализирани SEO стратегии, които отговарят на вашите специфични нужди и гарантират максимално влияние и възвръщаемост.

 • Олга

  Нашето портфолио говори със себе си. С постоянен успех при постигане на високи резултати за различни бизнеси, разполагаме със знанията да повишим видимостта на вашия уебсайт и да насочим органичен трафик. Когато изберете нас, избирате екип, който знае как да постигне конкретни резултати.