Да се запознаем

Две думи за това кои сме и защо сме в този гряшен свят

Здравей, свят!

Тук е Ярослав Майданович, вдъхновител на
Creative Studio. Позволете ми да ви разкажа набързо как започна това диво пътуване.
Родом от Украйна, през 2022 г. се отправих на пътешествие към България. Е, принуден разбира се ,) Драматична пауза - всичките ми украински бизнеси заради война натиснаха бутона за дрямка. Мечти? Разклатени. Увереност? Разбъркано.

Но почакайте, има още нещо!

Представете си следното: объркан предприемач в чужда страна. Появява се приятел с хитър план - "Създай уебсайт за компания, която се занимава с Кърти Чисти Извозва", казва той.

Сега, аз самият не бях магьосник на кода, но си тананиках с интернет повече от десетилетие, превръщайки моите украински начинания в топ бизнеси в техните области. Ето няколко от тях.
уеб сайт за мотори
motoshkola.com.ua
уеб сайт за хумор
comedyschool.me
Също така, учих при най-добрите преподаватели в Америка, Русия и Украйна по маркетинг. По едно време купих всички онлайн курсове на най-добрите учители по маркетинг в Украйна - Genius Marketing.

И не го научих на теория, а веднага приложих всичко в бизнеса си, бързо заобикаляйки конкурентите. Винаги съм бил номер едно в моите проекти и мога да ви дам доказателства за това, ако искате.

Затова, с моят опит, знания и с моите съобразителни сетива (знам, понякога ми липсва скромност) знаех точно какво е необходимо, за да изстрелям компанията на моя приятел на върха в България. Майсторският ход? Намиране на програмист!

Следват издирването, обмислянето и воала! Първият моят уебсайт в България, kurtenesofia.com, беше роден. Бързо набира популярност и за 7 месеца се промъква във топ 3 на Google. Нищо страшно.

Нещо повече. По отношение на маркетинга надминахме тези, които стояха в основата на бизнеса. И доказателство за това е, че след време те се обърнаха към нас за помощ и сега ние успешно работим с тях. Но това е друга история. Ако искате, ще ви разкажем този блокбъстър, когато се срещнем.

Но ето какво видях!

Но ето го и обратът в сюжета - маркетингът в България си играеше на пикник на долния етаж. Какво е на мода в Русия? Не и на тази детска площадка!

Да, да, в сравнение с Русия и Украйна, където има жестока конкуренция и маркетинг на най-високо ниво, българският маркетинг като цяло е на нула.

Възможността почука и аз разтворих широко вратата.

За един миг събрах лига от суперталантливи професионалисти, които да запълнят празнините там, където моята пелерина не можеше да се разтегне.

Превърнахме се в днешния ден - името на играта е просто. Можем да ви изстреляме до мястото numero uno във вашата област и не блъфираме.

Обадете ни се и ще начертаем маршрута на уебсайта, който води до алеята на победата. Защото в бизнеса това е надпревара за трона - или сте първи и страхотни, или, ами, никъде.

И така, готови ли сте да грабнете 80 % от пазара, заветното шампионско парче? Напред, защото е време да направите своя ход.

Само не забравяйте, че изборът се състои от две възможности: да сте първи или да останете на заден план.

Сцената е твоя - нека да загрееш в светлината на прожекторите!