Цени на наши основни услуги

Нашите цени
за сайтове

Нашите цени винаги са по-ниски от резултатите, които ще получите

Гаранция
на цени
Преди да поговорим за цените (които ще намерите по-долу), искам да ви гарантирам, че винаги ще получите повече.

Даваме гаранция

Ако плащате и не сте доволни от направен сайт - ние продължаваме да работим върху него безплатно, докато не кажете, че сте доволни.
Защо правим това

Защото знаем, че нашето бъдеще е в доволните клиенти. Нашето студио ще умре, ако не ви държим доволни.
12
месеци гаранция
12
месеци безплатна поддържка
То е като проектирането на костюм по поръчка - трябват ни вашите мерки, за да го ушием перфектно. Можем да ви дадем точна цена само след като знаем пет неща.

1. Как ще използвате уебсайта си. Ще бъде ли това сайт, предназначен само за рекламни визитки и билбордове. Или това ще бъде сайт, който ще се рекламира в Google.

2. Вашите амбиции. Искате ли вашият сайт да стане не просто добър, а номер 1 в маркетинга и дизайна? Или ви е достатъчен скромен уебсайт, който е една стъпка напред пред конкуренцията?

3. Искате ли вашият уебсайт да се изкачи на върха на Google в бъдеще.

4. Колко страници трябва да включва вашият уебсайт.

5. Допълнителни услуги! Може би вашият сайт иска каубойска шапка или вграден режим за психотерапия?

След като разгадаем загадките на тези пет въпроса, цената ще се появи като ясно съзвездие на вашият бизнес хоризонт.

Заявете безплатна консултация, за да обсъдим вашите уеб амбиции, или разгледайте примери от нашета портфолио долу.

Моят сайт колко ще струва?

По принцип цените започват от 500 лева и стигат до безкрайност. С удоволствие бихме ви дали точна цифра, но това е малко като да питате в SubWay колко струва сандвич без да кажете какъв искате.

Безплатна консултация

Разкрийте тайните на вселената (е, почти) и получете елегантни отговори на горещи въпроси само за 5 минути.
Оставете телефонния си номер и Ярослав Майданович ще ви се обади лично

Примери за изработени от нас сайтове и цени

Уебсайт за хамалски услуги. https://hamali-eood.com/

Този сайт струваше на клиента само 500 лева.

Задачата беше следната. Да се направи прост обикновен сайт за Хамалски услуги. Колкото е възможно по-евтино. Текстовете за сайта бяха предоставени от клиента.
Още един сайт за хамалски услуги, който струваше 5000 лева.

https://hamaliplus.com/

Задачата беше следната. Да се направи сайт, който да бъде по-добър от всички останали сайтове в тази ниша. Идеята за сайта, дизайнът, текстовете в сайта, всичко беше направено от нас.

Клиентът остана много доволен. Можете да му се обадите и да се убедите сами. Сайтът се рекламира успешно в Google и носи на клиента приходи.
А ето и един сайт за асфалтиране, който струваше 10 000 лева.

https://alfa-asfalt.com/

Задачата беше следната. Да се направи най-добрият сайт за асфалтиране от гледна точка на маркетинг и дизайн.

И да го вкараме в топ 3 Google.

Сега сайтът за ключови думи асфалтиарне на двор, асфалтиране на улици, асфалтиране на пътища, на дупки и друго е в топ 3 на гугъл и дава поръчки дори без реклама.

Клиентът е много доволен. Можете да се обадите и да проверите.
Тук е сайтът за кърти чисти извозва. Струваше 4000 лева.

https://kurteneplus.com/

Въпреки че след шест месеца искаше да изкупи конкурент за 20 000 лева, собственикът отказа да го продаде. Защото сайтът носи много клиенти. Благодарение на идеята и текстовете, които написахме.

Обадете и попитайте. Наши клиенти винаги готови да казват две добри думи за нас.
Ето още един сайт за кърти чисти извозва. Той струваше на клиента 2000 лева.

https://kurtenesofia.com/

Но след това имаше много подобрения и работи по SEO популяризиране, които струваха на клиента около 5 000 лева. Сега сайтът е в топ 5 по ключова дума къртене на баня и в топ 10 по къртене на стени и кърти чисти извозва. Едно време беше номер 1 на кърти чисти извозва SEO.
Ето и още за кърти чисти извозва, който струваше 2000 лв.

https://stroisofia.com/

Но след големите подобрения в дизайна и seo беше вкарано в сайта още 3000 лева. Сега сайтът е на първо място в гугъл по ключова дума къртене на стени.

Има ли стандартни ценови пакети?

 • Ярослав

  Разбира се, че има! Стандартен сайт до 5 страници с вашите текстове и снимки - 500 Лева. Ако дойдете при нас и кажете „Искам да бъда номер едно в моята ниша. Направете ми уебсайт, който ще бъде най-добрият във всяко отношение. Както в дизайна, така и в маркетинга"


  След това ние вземаме вашия проект и работим по него в продължение на 12 месеца.


  Анализираме конкурентите, проучваме как работят най-добрите във вашата ниша в други държави, непрекъснато анализираме как се държат посетителите на вашия сайт.


  И правим корекции всеки месец. И за 12 месеца наистина ставате номер едно! Това ще ви струва 1000 лева на месец.

 • Олга

  Тази цена включва и SEO развитие в Google, която включва вътрешна и външна оптимизация. А също и писане на 100 SEO статии за сайта. Също и развитие във Facebook и YouTube.


  И ще станете номер едно във вашата ниша 500%.

Скъпо ли е?

 • Ярослав и Олга
  Вижте. Няма скъпо или евтино. Ако сте инвестирали 12 000 Лева в сайта и в реклама и сте спечелили 60 000 Лева за година (това средна цифра на наши клиенти), тогава вече не иглежда скъпо, нали? Имате 60 000 Лева и имате уебсайт, който можете да продадете за 20 000 най-малко. Но няма да го направите, защото това вече не сайт, а бизнес :)

  В бизнеса, ако сте инвестирали 1 долар и сте взели 2, това е печелившо. Всичко друго е празно. Всички наши клиенти са много доволни от нашите работи, Обадете им се ако искате и ще чуете това.

Искате ли да знаете подробностите?

Оставете номера си и Ярослав Майданович ще ви се обади лично и ще ви разкаже ще ви каже как ще ви направим най-добрите от най-добрите
Оставете телефонния си номер.

Не се задоволявайте с по-малко

Защо намаляването на разходите за изработка на уебсайт може да ви струва повече
Представете си следното: имате големи мечти за своето онлайн присъствие и нямате търпение да направите цифров удар.

Но в стремежа си да спестите няколко лева, решавате да тръгнете по пътя "Направи си сам" или да изберете непрофесионална фирма за разработка на уеб сайтове.

Чакайте!

Въпреки че първоначално това може да ви се стане изгодно за вашия джоб, предприемането на кратки стъпки при разработването на уебсайта ви може да доведе до редица главоболия и разходи в бъдеще.

1. Проблемът с структура. Непрофесионалните фирми може да обещават бързи и евтини решения, но това, което вероятно ще получите, е мозайка от код и елементи на дизайна, които не си пасват. Уебсайтът ви трябва да бъде безпроблемна, цялостна структура, а не чудовище на Франкенщайн от несъответстващи части.

2. Дизайнерски катастрофи. Дизайнът на уебсайт не се състои само в поставянето на лого и няколко изображения върху шаблон. То изисква разбиране на потребителското изживяване, брандинга и естетиката. Непрофесионалните фирми често не разполагат с експертни познания за създаване на визуално привлекателни и удобни за ползване дизайни, които да резонират с вашата целева аудитория.

3. Времето е пари. В света на уеб разработката времето е от съществено значение. Непрофесионалната фирма може да отдели повече време за изработката на уебсайта ви, което ще ви остави в неизвестност и ще забави онлайн дебюта ви. Междувременно вашите конкуренти, които са инвестирали в професионални услуги, вече печелят клиенти.

4. Много скрити разходи. Изкушението от ниските първоначални разходи може да ви заслепи за скритите разходи, които идват с непрофесионалната уеб разработка. Лошите практики за кодиране могат да доведат до уязвимости в сигурността и постоянни изисквания за поддръжка, което ще ви струва по-скъпо в дългосрочен план.

5. Пропуснати възможности. Непрофесионалният уебсайт може да не разполага с характеристиките и функционалността, които биха могли да тласнат бизнеса ви напред. Независимо дали става дума за бавно зареждане, счупени връзки или невъзможност за адаптиране към мобилни устройства - тези ограничения могат да попречат на потребителското изживяване и да отблъснат потенциални клиенти.

6. SEO страда. Добре оптимизираният уебсайт е вашият билет към върха на класирането в търсачките. Непрофесионалните фирми обаче често пренебрегват основни SEO практики, което прави уебсайта ви практически невидим за потенциалните посетители. Кажете сбогом на органичния трафик и откриваемостта онлайн.

7. Професионално предимство. Инвестицията в реномирана фирма за уеб разработки означава да се възползвате от услугите на квалифицирани професионалисти, които разбират нюансите на дизайна, кодирането и потребителското изживяване. Те ще изработят уебсайт, който съответства на вашите цели и държи потребителите ангажирани.

8. Вашата цифрова репутация. Уебсайтът ви често е първото взаимодействие на клиентите с вашата марка. Некачественият уебсайт се отразява зле на вашия професионализъм и доверие. В дигиталната ера първото впечатление е от значение повече от всякога.
 • Ярослав

  Помнете, че уебсайтът ви не е просто цифрово място - той е мощен инструмент за растеж и успех. Пренебрегването на неговото разработване може да застраши имиджа на вашата марка, доверието на клиентите и дългосрочния потенциал.

 • Олга

  Така че, преди да се спрете на изгодна оферта, помислете за истинската цена на непрофесионалния избор. Инвестирайте разумно в професионална фирма за разработка на уеб сайтове, която може да помогне на вашата онлайн визия да се превърне в реалност. Свържете се с нас днес и нека обсъдим как можем да повишим нивото на вашето цифрово присъствие!

Реклами в Гугъл Цена

Опциите
Google Adwords

Настройка на кампанията

500 Лв

Брой ключови думи при настройка

До 500 ключови думи

Срок на създаване и настройки

1-3 дни

Управление на кампания 1 месец

от 200 Лева

Цена за SEO

Ако ние разработим сайта, тогава SEO е практически безплатно за вас
Защото цената на SEO оптимизацията вече е включена в изработката на сайта. След това всичко, от което се нуждаете, е да напълните сайта с добро съдържание.

И ако посетителите се интересуват от него, Google сам ще го издигне на върха. Да, съвременният SEO мисли като човек.

Но ако сайтът не е разработен от нас, тогава е нереалистично да се каже цената. Всичко зависи от това каква работа са свършили разработчиците преди нас. Но често всичко е толкова лошо, че е почти невъзможно да се вдигне сайтът. Google му създаде лоша репутация, която трудно може да се промени.

Следователно това още веднъж показва, че работата с непрофесионалисти винаги е по-скъпа.
Да поговорим за вашия проект?
Оставете номера си!