А сега за тези свободни 5 минути - повярвай ми, жонглирам с повече неща от цирков артист на едноколесен велосипед. Но не се страхувай, защото в момента, в който извоювам тези неуловими минути, ще набера номера ти по-бързо, отколкото можеш да кажеш "суперкалифрагилиста-ксипиалидоус".

Разбирам, че чакането е толкова забавно, колкото да гледаш как съхне боя, но ето, имам признание: напълно бих могъл да предам телефонната щафета на моя верен служител и да ти осигуря бързо обратно обаждане.

Но ето какво ще кажа - ти си много важен за мен и аз държа на личното отношение. Искам да си поговорим лично и да се уверя, че получаваш първокласна информация направо от устата на коня. Или в този случай - направо от гласните струни на мен, Ярослав Майданович.

А и като говорим за време, знам, че твоето време е ценно като сълза на еднорог и не съм тук, за да го губя. Тук съм, за да доставя стоката, примо, crème de la crème на информацията - защото не заслужаваш нищо по-малко.

Така че дръж се здраво, шампионе. Горещата линия на Ярослав скоро ще се появи на пътя ти и повярвай ми, това ще бъде обаждане, което си заслужава да чакаш.

А сега, докато чакаш!

Ето ти една ексклузивната статия, подготвена от нас. Тя е твоята тайна рецепта, за да разбереш как един убийствен дизайн на сайт може да превърне посетителите във твоите верни фенове.

И така, докато аз съм отчаяно търся свободни 5 минути, за да ти се обадя, вземи едно кафе и прегледай статията.

Ето я!

"Какъв трябва да бъде дизайна на сайта, така че посетителите на сайта да правят повече поръчки"

Здравей, землянин! Ярослав е тук, твоят приятелски съсед.

Да, имам твоята молба точно тук и съм готов да се нахвърля върху нея като котка върху лазерна показалка.