Изграждане на бранд

Изграждането на бранд е едно от любимите ни неща. И това е, което правим най-добре. И доказателство за това са брандове, които станаха най-добрите в своята област. Ние ще направим това и за вас.

Често ни посещават ръководители на компании, които по време на стартирането решиха самостоятелно да измислят име и да изберат цветовете, които най-много харесват за корпоративната идентичност. Те смятат, че един добър продукт сам ще си проправи път до потребителите.


Показателите за развитие на компанията обаче не удовлетворяват собствениците. Името се оказва или неудачно само по себе си, или предизвиква грешни асоциации у клиентите, или изобщо не е уникално на пазара. И визуалната част на марката не привлича и не остава в паметта. В резултат на това рекламният бюджет се губи, конкурентите излизат напред и заемат всички свободни ниши, а загубите на компанията могат да бъдат измерени в многоцифрени числа.


Следователно разработването и създаването на марка трябва да се извършва от професионалисти на възможно най-ранния етап от живота на продукта или компанията. Услугата за създаване на марка не е толкова творчески процес на рисуване на лого или измисляне на име, а по-скоро усърдна работа, основана на маркетингово разбиране на пазара и психологията на вземане на решения на целевата аудитория.

 Ярослав Майданович, sоснователь Creative Studio
Свържете с нас И нека творим!
Offline
Cофия
бул.Витоша 82
Coffe Fellows
Online
+359 88 7672593
maidanovich@gmail.com